Äly mahdollistaa etäopiskelun

17.3.2020


Älyn avulla lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelu onnistuu helposti etäopintoina. Älyssä pääsee nyt harjoittelemaan myös uusimpia ylioppilaskoetehtäviä.

Muistattehan, että Äly on erinomainen työkalu opetusryhmien hallintaan ja oppimisen seurantaan myös nykyisessä poikkeustilanteessa. Opettajan on helppo ohjeistaa ryhmiään Älyn ilmoitustauluilla, ja opiskelijat voivat omaan tahtiinsa suorittaa ja palauttaa opettajalle vaadittuja tehtäviä. Opettajan ja opiskelijoiden yhteydenpidon tukena Älyssä on oma viestitoiminto. Korjaustyökalun avulla tehtävien tarkistaminen on vaivatonta, ja tarkistetut tehtävät kommentteineen palautuvat opiskelijoille näppärästi yhdellä klikkauksella. Opiskelijoiden itsenäistä harjoittelua varten Äly tarjoaa mittavan kielenhuoltotehtäväpankin.

Sähköinen oppimisympäristö toimii millä tahansa nykyaikaisella laitteella, jolla pääsee internetiin, ja on käytettävissä missä ja milloin vain.

Kevään yo-kokeet Älyssä

Älyssä on julkaistu kevään ylioppilaskoetehtävät aineistoineen. Niihin pääsee tutustumaan kirjautumalla Älyyn osoitteessa https://alyapp.finlit.fi/login. Tehtäviin on myöhemmin tulossa kommentoituja ja pisteitettyjä mallivastauksia.