Helsinki

 

Suunnista kirjaan -tapahtumaa vietetään Helsingin Kirjamessuilla 27.–30.10.2022!

 

Ilmoittautuminen alkaa tällä sivulla tiistaina 20.9.2022 klo 09.00.

 

Helsingin Kirjamessut järjestetään 27.–30.10.2022. Torstai ja perjantai ovat edelleen perinteisiä koululaispäiviä, jolloin messuilla on nuorille kohdistettua ohjelmaa. Suunnistukseen voi kuitenkin osallistua kaikkina messupäivinä.

Helsingin Kirjamessujen Suunnista kirjaan -tapahtuma on tarkoitettu 5.–6.-luokkalaisille, 7.–10.-luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Kukin opettaja voi ilmoittaa suunnistukseen mukaan enintään 70 henkilöä. Muista ilmoittautuessasi laskea mukaan myös itsesi ja mahdolliset avustajat! Kirjamessuliput lahjoitetaan Tietokirjallisuuden edistämiskeskuksen tuella. 

Suunnista kirjaan -tapahtuma on ollut aiempina vuosina erittäin suosittu, joten kannattaa tilata liput heti, kun se on mahdollista. Osallistuminen varmistuu siinä vaiheessa, kun se vahvistetaan erillisellä sähköpostiviestillä Äidinkielen opettajain liitosta. Vahvistusviestiä voi joutua odottamaan muutaman päivän ajan. 

Ilmoittautuessa omalle ryhmälle valitaan joko paperinen tai sähköinen tehtävälomake. Paperisen ja sähköisen lomakkeen sisältö on sama. Paperiset lomakkeet postitetaan tilaajille lippujen mukana. Sähköisen lomakkeen tilaajat saavat liput postitse ja sähköisen lomakkeen sähköpostitse. Sähköinen lomake toimii Google Forms -alustalla. Forms-lomakkeen käyttö vaatii Google-tilin. Pdf-muotoiset paperiset lomakkeet ja linkki sähköiseen lomakkeeseen tulevat myös vapaasti tulostettavaksi Äidinkielen opettajain liiton ja Suomen tietokirjailijoiden verkkosivuille. 

Tapahtuman järjestävät yhdessä Äidinkielen opettajain liitto, Suomen tietokirjailijat  ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskus. 

Lisätiedot: Jenni Fabritius, jenni.fabritius (a) aidinkielenopettajainliitto.fi

 

 

Ilmoittautuminen Helsingin Kirjamessujen Suunnista kirjaan -tapahtumaan on valitettavasti täynnä.