Tiedon tuulahduksia -webinaarisarja

Osallistu ÄOL:n juhlawebinaariin!

 

Vuosi 2023 on ÄOL:lle juhlavuosi: liitto täyttää 75 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi ÄOL tarjoaa jäsenilleen tiedon tuulahduksia omaan oppiaineeseen liittyvistä aiheista.

Järjestämme webinaarisarjan, joka koostuu tunnin pituisista asiantuntijaluennoista keskusteluineen. Kokoonnumme Zoomin äärelle helmikuusta lähtien joka kuukauden ensimmäinen maanantai kello 18. Kesäkuukausina pidämme taukoa.

Webinaarin ohjelma on liitteenä. Kullekin luennolle ilmoittaudutaan tällä verkkosivulla viim. viikkoa ennen luentoa, ja luentolinkki tulee ilmoittautujille sähköpostiin. Luennot ovat ÄOL:lle jäsenille maksuttomia; muilta perimme 40 €:n maksun per luento. Koko luentosarjan hinta muille kuin jäsenille on 140 €.

Toukokuun luennon (ma 8.5. klo 18) pitää  FT Antti Kanner Helsingin yliopistosta. Hänen aiheenaan on Mitä annettavaa kieliteknologialla on äidinkielen ja kirjallisuuden opetukselle?

 

Luentosarjan ohjelma:

Ilmoittautuminen koko webinaarisarjaan

Haluatko osallistua koko webinaarisarjaan? Voit varata paikkasi tästä ja saat linkit kaikille luennoille. Jos et ole ÄOL:n jäsen, lähetämme 140 €:n laskun ennen ensimmäistä luentoa. Lähetämme jokaiselle luennolle eri linkin.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.